Onze dienstverleningVerkoopbegeleiding

Een huis verkopen
Wie wil nou niet zijn/haar woning zo goed mogelijk verkopen. Om het maximale te bereiken is een goede voorbereiding nodig; pakkende en complete omschrijving. Om de woning goed te presenteren zoveel mogelijk overbodige goederen verwijderen, eventuele reparaties uitvoeren en voor een aantrekkelijke presentatie een neutrale en warme inrichting met gelijkende foto's. Indien gewenst kunnen wij u een goede styliste aanraden die mee helpt met een goede presentatie op de foto's en tijdens bezichtigingen. Het valt niet altijd mee te kijken door de ogen van een potentiële koper en toch is dat nu heel belangrijk.

We zien helaas af en toe dat verkopers door een verkeerde aanpak niet het maximaal haalbare bereiken. Daarbij gaat het niet alleen om de opbrengst van de woning maar ook vaak over de voorwaarden en de afdekking van risico’s. Door het inschakelen van een expert voorkomt u deze problemen. Hoewel sommigen een makelaar als een uitgave zien, is de praktijk dat een makelaar u juist geld bespaart.

Vrijwel elke eigenaar die overweegt te verkopen, wil dat tegen een zo hoog mogelijke prijs en binnen een acceptabele periode. Die doelstellingen kunnen worden gerealiseerd, indien u de verkoop planmatig aanpakt en rekening houdt met de marktsituatie.
Lees meer over Verkoopbegeleiding