Beheer

Bijna al onze klanten maken gebruik van ons volledige dienstenpakket

. Hierbij is het de bedoeling dat u als eigenaar zo weinig mogelijk aandacht aan uw onroerend goed hoeft te besteden. Makelaardij Zeeven regelt voor u de verhuur, de huurincasso en het klein onderhoud van de panden. Bijkomend voordeel is dat uw huurders in het geval van ernstige storingen, lekkage en / of brand ook buiten kantoortijden contact op kunnen nemen met onze storingsdienst. Ook kunnen wij het opstellen van serviceafrekeningen voor u verzorgen. Maandelijks ontvangt u van ons een overzicht van de ontvangen huren en de eventueel gemaakte kosten.

Beheerprovisie

Afhankelijk van het gewenste dienstenpakket, de staat van onderhoud van het onroerend goed en de lopende contracten wordt de beheerprovisie vastgesteld. Het voor u geldende tarief is derhalve pas definitief vast te stellen na het verkrijgen van de benodigde informatie en een bezichtiging van het pand.

Wij zijn ons ervan bewust dat u als eigenaar, zeker in de huidige economische situatie, niet onnodig geld uit wilt geven. Daarom willen wij u er op wijzen dat u door het inschakelen van een deskundige beheerder ook geld kunt besparen. Wij zorgen ervoor dat uw pand voor de maximale haalbare of toegestane huurprijs verhuurd wordt. Door ons uitgebreide netwerk met bedrijven, ons eigen bestand van woningzoekenden en de mogelijkheid om de woning of kamer aan te bieden op onze website en op Funda voorkomen wij de kans op onnodige leegstand. Door tijdig te reageren op onderhouds-meldingen voorkomen wij onnodige schade aan uw pand.

Indien u zelf uw administratie en onderhoudszaken regelt maar moeite heeft met het zoeken van een geschikte huurder, kunt u er ook voor kiezen om makelaardij Zeeven in te schakelen voor een éénmalige verhuurbemiddeling. Voor een éénmalige verhuurbemiddeling berekenen wij een courtage gelijk aan één maand huur excl. btw. Afhankelijk van het te verhuren object kan deze courtage soms meer of minder bedragen.

Voor een volledig overzicht van de diensten die Makelaardij Zeeven u aan kan bieden kunt onze brochure aanvragen. Indien u naar aanleiding van de brochure vragen heeft, staan wij u graag persoonlijk te woord.