Op zoek naar een kamer in Groningen

Hoe lang is de inschrijving geldig?

In eerste instantie is uw inschrijving 6 maanden geldig. U kunt uw inschrijving echter kostenloos verlengen zo vaak u wilt. De enige voorwaarde is dat u zelf laten weten dat u de inschrijving wilt verlengen. Als u inschrijving verlopen is ontvangt u een e-mail met de mededeling dat uw inschrijving verlopen is. In deze e-mail wordt u gevraagd of u de inschrijving wilt verlengen. U hoeft vervolgens alleen maar een e-mail terug te sturen dat u ingeschreven wilt blijven staan. Als u niet reageert wordt u uitgeschreven. De reden voor deze procedure is dat in de praktijk is gebleken dat de meeste mensen binnen 6 maanden een kamer vinden, via makelaardij Zeeven of via een andere verhuurder. Op het moment dat mensen elders een huurwoning vinden wordt dat meestal niet bij ons gemeld. Op deze manier houden wij ons zoekersbestand up to date.
Wij proberen u zo spoedig mogelijk een kamer aan te bieden. Echter doordat de vraag naar kamers meestal groter is dan het aanbod, kan het voorkomen dat het niet mogelijk is om u op korte termijn een passende kamer aan te bieden.

Uiteraard proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het zoeken naar een leuke kamer. In het geval makelaardij Zeeven u een kamer aanbiedt behartigen wij in eerste instantie de belangen van de verhuurder. Als NVM makelaar kunnen wij niet tegelijkertijd zowel voor de huurder als voor de verhuurder optreden. Hierbij wijzen wij u erop dat het u vrij staat om een deskundige in te schakelen om u te begeleiden bij het aanhuren van kamer.

Het gehuurde wordt aangeboden zonder energieprestatiecertificaat.