Mijn favorieten

Verhuur en beheer

Het lijkt zo eenvoudig, er zijn huurders in overvloed dus een huis verhuren lijkt geen enkel probleem. Toch zien wij bijna dagelijks dat verhuurders door een verkeerde aanpak niet het maximaal haalbare bereiken. Daarbij gaat het niet alleen om de opbrengst van de woning maar ook vaak over de voorwaarden en de afdekking van risico’s. Hoewel sommigen een makelaar als een uitgave zien, is de praktijk dat een makelaar u juist vaak geld bespaart.

Vrijwel elke eigenaar die overweegt te verhuren, wil dat tegen een zo hoog mogelijke huurprijs, zo min mogelijk kans op leegstand en aan een betrouwbare huurder. Die doelstellingen kunnen worden gerealiseerd, indien u de verhuur planmatig aanpakt en rekening houdt met de marktsituatie en de bepalingen in de huurprijzenwet.

Verhuur
Bent u goed in staat om zelf het beheer van uw pand te doen maar heeft u moeite of geen tijd om een huurder te zoeken? In dat geval kunt u makelaardij Zeeven inschakelen om een geschikte huurder te zoeken. Wij bieden uw pand dan niet alleen te huur aan via onze eigen website maar ook via Funda. Op deze manier wordt uw pand aangeboden op de meest bekeken woningwebsite van Nederland en kunt u dus een zo groot mogelijk aantal mensen bereiken. De kans dat u snel een geschikte huurder vindt wordt hiermee aanzienlijk vergroot. Daarnaast beschikt makelaardij Zeeven over een eigen zoekersbestand en connecties met diverse bedrijven uit stad en regio. Het tarief voor een verhuurbemiddeling is afhankelijk van de aard en de huurprijs van het te verhuren pand. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor het maken van een offerte.

Wij bemiddelen ook bij de verhuur van gemeubileerde en gestoffeerde woningen. Regelmatig bieden wij namens onze opdrachtgevers gemeubileerde of gestoffeerde woningen aan. Vaak zijn dit klanten die voor het werk tijdelijk naar het buitenland verhuizen. Makelaardij Zeeven zorgt gedurende het verblijf in het buitenland voor de verhuur en het (klein) onderhoud van de woning. Soms komt het voor dat een klant besluit om in het buitenland te blijven en de woning te verkopen. In dat geval profiteert de klant van het feit dat de makelaar de woning kent en over alle informatie beschikt, zodat de woning zo snel en zo goed mogelijk te koop aangeboden kan worden. U hoeft dan dus niet vanuit het buitenland op zoek te gaan naar een makelaar.

Beheer
U wilt verhuren, maar u wilt ook zo weinig mogelijk rompslomp. Dat kan! Voor veel klanten verzorgen wij het beheer van woningen, appartementen, kamerverhuur en bedrijfspanden.

Makelaardij Zeeven is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Daarnaast zijn wij lid van de vereniging Vastgoedbelang, de organisatie die de belangen van particuliere beleggers in vastgoed behartigd.

Jarenlange ervaring
Wij zijn een familiebedrijf dat zich, naast de aan- en verkoop van onroerend goed, al vele jaren bezig houdt met het beheren en verhuren van woningen, kamerverhuur en bedrijfspanden. De compactheid van ons kantoor gecombineerd met onze jarenlange ervaring maakt makelaardij Zeeven de ideale partner voor het beheren van uw onroerend goed. Bovendien kunt u gebruik maken van voordelen zoals bijvoorbeeld gratis juridisch advies. Zowel de NVM als de vereniging Vastgoedbelang beschikt over een juridische dienst waarvan de aangesloten leden gratis gebruik kunnen maken.

Dienstverlening
Onze dienstverlening bestaat o.a. uit:
  • Het zoeken naar een geschikte huurder.
  • Het incasseren van de maandelijkse huren.
  • Het signaleren van betalingsachterstanden en indien nodig aanmanen van de huurder.
  • Het aannemen van onderhoudsklachten van uw huurders (voor spoedeisende klachten zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar).
  • Het jaarlijks verzorgen van de huurverhoging.
  • Het opstellen van de verplichte jaarlijkse afrekening van de servicekosten bij kamerverhuur.

Bijna al onze klanten maken gebruik van ons volledige dienstenpakket. Hierbij is het de bedoeling dat u als eigenaar zo weinig mogelijk aandacht aan uw onroerend goed hoeft te besteden. Makelaardij Zeeven regelt voor u de verhuur, de huurincasso en het klein onderhoud van de panden. Bijkomend voordeel is dat uw huurders in het geval van ernstige storingen, lekkage en / of brand ook buiten kantoortijden contact op kunnen nemen met onze storingsdienst. Ook kunnen wij het opstellen van serviceafrekeningen voor u verzorgen. Maandelijks ontvangt u van ons een overzicht van de ontvangen huren en de eventueel gemaakte kosten.

Beheerprovisie
Afhankelijk van het gewenste dienstenpakket, de staat van onderhoud van het onroerend goed en de lopende contracten wordt de beheerprovisie vastgesteld. Het voor u geldende tarief is derhalve pas definitief vast te stellen na het verkrijgen van de benodigde informatie en een bezichtiging van het pand. Wij zorgen ervoor dat uw pand voor de maximale haalbare of toegestane huurprijs verhuurd wordt. Door ons uitgebreide netwerk met bedrijven, ons eigen bestand van woningzoekenden en de mogelijkheid om de woning of kamer aan te bieden op onze website en op Funda voorkomen wij de kans op onnodige leegstand. Door tijdig te reageren op onderhoudsmeldingen voorkomen wij onnodige schade aan uw pand.

Interesse?
Voor een volledig overzicht van de diensten die Makelaardij Zeeven u aan kan bieden kunt onze brochure aanvragen. Indien u naar aanleiding van de brochure vragen heeft, staan wij u graag persoonlijk te woord.