Mijn favorieten


De website van Makelaardij Zeeven wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat de inhoud van de site -en de daarin vervatte informatie- verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. 

Wijzigingen/updates
Makelaardij Zeeven behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen aan te brengen in de informatie die wordt aangeboden via de website.

Externe links 
De website van Makelaardij Zeeven bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Makelaardij Zeeven kan echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links. 

Intelectueel eigendom 
De teksten van Makelaardij Zeeven-website mogen niet zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd of gewijzigd, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt. Het intellectuele eigendomsrecht van de Makelaardij Zeeven-website (waaronder teksten, ontwerp, foto’s en logo’s) berust bij Makelaardij Zeeven te Groningen.