Mijn favorieten

Onze medewerkers

Makelaardij Zeeven

Geert Zeeven
Geert Zeeven
Eigenaar - vastgoedadviseur
Sinds 2005 run ik samen met mijn zus Marijke de makelaardij. Technisch en financieel beheer, contact met eigenaren, uitvoerders en huurders vallen onder mijn dagelijkse werkzaamheden. Wij werken voor het beheer van onroerend goed met Rems Cloud Computing van Kalshoven.
Marijke Zeeven
Marijke Zeeven
Eigenaar - NVM-makelaar
Na het afronden van de Hotelschool ben ik begonnen in de makelaardij en ben in 1996 beëdigd door de Rechtbank.
De afgelopen 30 jaar zijn voorbij gevlogen en nog elke dag ben ik trots op mijn voorgangers die gewerkt hebben aan de sterke fundamenten van ons bedrijf!
Ik heb 9 jaren verschillende bestuursfuncties vervuld binnen de regionale afdeling van de NVM. Nu ben ik nog directeur van een grote beleggingsmaatschappij.
Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn partner en 19 jarige zoon Rob. Verder speel ik al jaren golf, houd van fotograferen en loop af en toe hard over de zandpaden ten zuiden van Haren (waar ik woon).
Mijn sterke punten zijn mijn inlevingsvermogen, sociale netwerk, ervaring en een zakelijke instelling.
Iris de Vos
Iris de Vos
NVM-makelaar
Sinds 2015 ben ik werkzaam bij makelaardij Zeeven. Ik houd me bezig met de verhuur van woningen en studentenkamers, verkoop van woningen en financiële zaken zoals service-afrekeningen en huurverhogingen.
Heidi Mennen
Heidi Mennen
Financieel makelaardij
Sinds juni 2018 werk ik met veel plezier bij Makelaardij Zeeven. Ik houd me hier bezig met de financiële administratie, fiscale zaken en de voorbereidende werkzaamheden voor de jaarrekening.

Ik ben accountant en sta ingeschreven bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).
Saskia Roos
Saskia Roos
Financieel NGB
Ik verzorg sinds 2014 de administratie van Noordelijk Grondbezit BV. Noordelijk Grondbezit BV is een beleggingsmaatschappij waar makelaardij Zeeven het beheer voor verzorgt. Daarnaast voer ik secretariële werkzaamheden uit voor de directie. Ik ben betrokken bij de vergaderingen met de Raad van Commissarissen en de jaarlijkse vergadering van Aandeelhouders.